59-årig genoplivet af kolleger

Tre medarbejdere hos HEF Net fik genoplivet 59-årig mand, der fik 60.000 volt gennem sig ved arbejdsulykke

Den 59-årige blev genoplivet efter arbejdsulykken på transformatorstationen, men er fortsat i livsfare. Foto: Jan Pedersen

Den 59-årige blev genoplivet efter arbejdsulykken på transformatorstationen, men er fortsat i livsfare. Foto: Jan Pedersen

NØRRESUNDBY:Tre medarbejdere hos HEF Net genoplivede tirsdag morgen en kollega, efter at han havde fået 60.000 volt igennem sig på en transformatorstation på Skansevej i Nørresundby.

Den 59-årige mand var tirsdag aften fortsat i livsfare, fordi han havde fået alvorlige forbrændinger på store dele af kroppen. Han blev kort efter arbejdsulykken overført fra Aalborg Universitetshospital til Rigshospitalet, hvor lægerne er eksperter i at behandle brandskader.

Umiddelbart efter ulykken lykkedes det at redde den 59-åriges liv, fordi tre af hans kolleger gav livreddende førstehjælp, forklarer netdirektør Poul E. Lumholtz, Himmerlands Elforsyning.

Hjertemassage

- Kolleger gav ham hjertemassage og brugte en hjertestarter, som var i en bygning tæt på transformatorstationen. Det var virkelig flot, at de reagerede så hurtigt, siger Poul E. Lumholtz, der tilføjer, at alle medarbejderne har været på kursus i livreddende førstehjælp.

Mellemrubrik: Psykologhjælp til kolleger

De tre ansatte, der hjalp deres kolleger, fik umiddelbart efter ulykken psykologhjælp.

- Nogle af dem var selvfølgelig i chok. Det var ikke rart at se en kollega være livløs, siger Poul E. Lumholtz.

Alvorlige forbrændinger

Ledelse og medarbejdere hos Himmerlands Elforsyning er naturligvis mest optaget af, hvordan det går med den 59-årige.

- Vi håber selvfølgelig, at han komme sig. men han har fået alvorlige forbrændinger, som kan have skadet hjertet og andre organer i kroppen, siger Poul E. Lumholtz.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden