73-årig fortsat forsvundet: Brandtomt undersøges igen

Hundepatruljer fandt ingen spor af den efterlyste Erik Verner Bækgaard Madsen, der boede på den udbrændte landejendom mellem Rold og Vebbestrup

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VEBBESTRUP:Politiet vil fredag foretage endnu en undersøgelse af den landejendom på Kraghøjvej mellem Rold og Vebbestrup, der 8. marts udbrændte i en voldsom brand. Indtil videre viser de tekniske undersøgelser, at husets beboer, 73-årige Erik Verner Bækgaard Madsen, ikke er omkommet i branden. Han har derfor været efterlyst siden branden. Poltiet sendte tirsdag seks hundepatruljer ud for at lede efter manden i en radius af 1000 meter omkring landejendommen.

- Det har ikke givet nogen resultater. Så fredag går vi i gang med en ny teknisk undersøgelse af hele brandtomten - dels for igen at lede efter spor af beboeren, men også for at lede efter en brandårsag. Det kan dog være tvivlsomt, om vi finder årsagen, idet stuehuset jo er helt nedbrændt, fortæller politikommissær Preben Møller fra Nordjyllands Politi, der har fået flere borgerhenvendelser omkring den forsvundne 73-årige.

- Vi har afprøvet dem, men de har ikke kastet noget af sig. Nu skal vi have undersøgt tomten igen, og så vil vi overveje, om vi skal lede i et større område. Vi har jo offentliggjort oplysninger i pressen i håb om, at nogen har set ham, eller har oplysninger om, at han skulle være taget et sted hen. Men intet tyder på, at det skulle være tilfældet, siger Preben Møller.

Branden i stuehuset på Kraghøjvej mellem Rold og Vebbestrup blev opdaget af naboer torsdag 8. marts klokken 20.46.

Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.