Voldsom gårdbrand - mand frygtes indebrændt

Nordjyllands Beredskab har været særdeles forsigtig med brandslukning, da beboer på gård i Rold frygtes død

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ROLD:En 73-årig beboer på en mindre landejendom på Kraghøjvej mellem Rold og Vebbestrup frygtes indebrændt i en voldsom brand, som brød ud på ejendommen sent torsdag aften.

Det oplyser vagtchef Poul Fastergaard, Nordjyllands Politi.

Alarmen lød fra en nabo klokken 20.46, og Nordjyllands Beredskab fra Rebild Kommune rykkede til brandstedet med alt disponibelt mandskab fra stationen i Arden samt en vandtankvogn og en stigevogn fra stationen i Hobro.

Da beredskabet nåede frem var stuehuset allerede overtændt. Gårdens længe undgik flammerne, og der var ifølge politiets oplysninger ikke dyrehold på gården.

- Beredskabet har været på stedet og slukket branden med stor forsigtighed, da det ikke har været muligt at komme i kontakt med husets mandlige beboer, forklarer Poul Fastergaaard.

15 brandmænd og indsatsleder var først helt færdige med slukningen ved 04.30-tiden fredag morgen, oplyser indsatsleder Claus Haparanda fra Nordjyllands Beredskab i Rebild Kommune.

I løbet af fredag skal det vurderes, om det er sikkert at gå ind i det nedbrændte hus og undersøge, om husets beboer kan findes i ruinen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden