Voldsom brand: Politi efterlyser 73-årig beboer

Først var der frygt for, at beboer var indebrændt - nu er han forsvundet

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

ROLD:Nordjyllands Politi efterlyser nu den 73-årige Erik Verner Bækgaard Madsen, der boede på den landejendom på Kraghøjvej mellem Rold og Vebbestrup, som torsdag aften udbrændte.

Branden var så kraftig, at myndighederne først har kunnet undersøge det totalt udbrændte hus fredag - og der var ikke spor af indebrændte i huset.

Hundepatruljer har ledt i området i forsøg på at finde den forsvundne beboer, men uden held.

- Huset er afspærret, og vi skal nu i gang med tekniske undersøgelser, siger vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi.

Politiet ved endnu ikke, hvordan den voldsomme brand er opstået, eller hvor husets beboer befinder sig. Men efter grundige undersøgelser af huset konkluderer politiet, at han ikke omkom ved branden i huset.

Hvad der så er sket med ham, har politiet ingen anelse om.

Efter samråd med mandens pårørende har politiet besluttet at efterlyse ham. Hvis man har oplysninger i sagen, skal man kontakte politiet på telefon 114.

Branden i stuehuset på Kraghøjvej mellem Rold og Vebbestrup blev opdaget af naboer torsdag aften kl. 20.46.

15 brandmænd og indsatsleder var først helt færdige med slukningen ved 04.30-tiden fredag morgen, oplyser indsatsleder Claus Haparanda fra Nordjyllands Beredskab i Rebild Kommune.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.