AaB-direktør fyret

Tilliden til, at Stephan Schors kunne booste indtægter fra sponsorer og afvikling af hjemmekampe, var ikke til stede

Anders Kjærgaard
Finn V. Nielsen kalder afskeden med Stephan Schors for en fyring. Arkivfoto: Grete Dahl
AaB 20. marts 2018 19:17 - Opdateret 22. marts 2018 13:17

FODBOLD: - Jo, det er en fyring.

Sådan lyder den kontante melding fra AaB’s bestyrelsesformand Finn V. Nielsen, efter at klubben tirsdag meddelte i en pressemeddelelse, at administrerende direktør Stephan Schors fratræder med øjeblikkelig virkning.

- Stephan Schors har sin baggrund i økonomiverdenen, og han har været med til at genrejse AaB som en økonomisk troværdig virksomhed med overskud fire år i træk. Nu er vi et andet sted, og vi har brug for en direktør, der har sine kompetencer indenfor udvikling af kommercielle indtægter. Det betyder, at vi skal have en direktør, der kan øge AaB’s sponsorindtægter samt indtægter fra afvikling af kampe. Her mener vi ikke, at Stephan Schors er den rette mand, siger Finn V. Nielsen.

Han fortæller, at fyringen har været nogle uger undervejs.

For Stephan Schors kom afskedigelsen tilsyneladende som lyn fra en klar himmel. Tirsdag over middag kunne han på twitter fortælle, at AaB var på vej med nye, spændende tiltag. Timer senere var han fortid i den nordjyske Superligaklub.

- Man er direktør, indtil man ikke er direktør mere. Sådan er det, siger Finn V. Nielsen.

Processen med at finde Schors afløser, går først i gang nu, men Finn V. Nielsen afviser, at der skulle være sket noget, der har udløst en øjeblikkelig fyring.

- Nej, fyringen beror på en samlet vurdering. Vi søger nu professionel hjælp til at finde den helt rigtige direktør, og at stillingen er ledig, kan måske få nogle spændende kandidater på banen. Men der kan godt gå et stykke tid, før vi har den nye direktør på plads, siger bestyrelsesformanden.

Sportschef Allan Gaarde vil indtil videre varetage direktionens opgaver.

- Allan får selvfølgelig nok at se til. Men han skal jo ikke løfte opgaverne alene. Der er et helt team omkring ham, som skal løfte i flok. Det er jeg ikke bekymret for, siger Finn V. Nielsen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Stephan Schors.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...