AaB-målmand: Uafgjort fint for os

AaB vil gerne lægge afstand til nedrykning, men uafgjort kan sagtens bruges

AaB har holdt to rene bur ud af tre mulige mod Silkeborg IF i denne sæson. I den tredje kamp lukkede AaB fem mål ind, da de tabte 5-3 i efteråret. Arkivfoto: Claus Søndberg

AaB har holdt to rene bur ud af tre mulige mod Silkeborg IF i denne sæson. I den tredje kamp lukkede AaB fem mål ind, da de tabte 5-3 i efteråret. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:8-0 samlet, to hattrickhelte og forårets eneste rene bure. Sådan lyder AaB’s forårsstatistik mod Silkeborg IF, som er blevet sendt hjem med et nederlag på 5-0 i DBU Pokalen og 3-0 i Alka Superligaen, efter Morten Wieghorst overtog cheftrænerposten.

Lørdag begynder så AaB’s jagt på at sikre sig endnu en sæson i Alka Superligaen og at vinde nedrykningsspillet, så der bliver mulighed for en kamp om Europa League-kvalifikationsplads til næste sæson.

Nicolai Larsen ser frem til kampen, hvor AaB kan glæde sig over at være otte point foran nummer tre og fire, der skal ud i nedspil.

- Et uafgjort resultat vil være fint for os. Samtidig vil vi også rigtig gerne vinde kampen for at få det tidligt overstået, så vi netop ikke kommer i en situation, at vi i sidste runde stadig kan komme på en tredjeplads eller fjerdeplads. Vi vil gerne væk fra dem, så foråret handler om at spille europæisk og ikke om at undgå nedrykning, siger AaB’s førstemålmand.

Da AaB gæstede Silkeborg i efteråret, sejrede silkeborgenserne med 5-3. AaB’s udebaneform har da heller ikke været for god i denne sæson, mener Nicolai Larsen. Målmanden håber, nordjyderne kan rette op på det i nedrykningsspillets gruppespil.

AaB mangler til udekampen mod Silkeborg midtbanemotoren Magnus Christensen, der er ude med sygdom. Kasper Risgård finder i stedet vej til superligatruppen for første gang i år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.