AaB til tops i Dallas Cup

U-17-talenter vandt stor turnering i USA

Jannik Pohl scorede hattrick, da AaB vandt i finalen i Dallas Cup. Arkivfoto

Jannik Pohl scorede hattrick, da AaB vandt i finalen i Dallas Cup. Arkivfoto

DALLAS:Potentialet i AaB’s ungdomsafdeling i fodbold blev bevist i påsken, da klubbens U17-hold spillede sig helt til tops i Dallas Cup.

I finalen vandt AaB’erne 4-1 sejr over det amerikanske hold SC Sporting Santa Clara, bl.a. takket være et flot hattrick af Jannik Pohl. Den sidste scoring blev sat ind af Sebastian Grønning Andersen.

- Det har været en utrolig stor oplevelse, at deltage i turneringen. Vi har spillet mange og længere kampe end vi er vant til. Seks gange 90 minutter på otte dage plus forlænget spilletid i semifinalen. Og vi har mødt spillere, der var ældre og havde mere fysik end os. Alligevel kan nu tillade os at sige, at vi var de bedste fra start til slut, og det har vi grund til at være stolte af, siger AaB’s U17-træner Lars Knudsen.

- U17 rækken i Dallas Cup har primært haft deltagelse af amerikanske akademier, men selv om fodbold i USA måske ikke regnes for noget specielt i Europa, så skal man huske på, at fodbold er den sportsgren, der har flest udøvere på ungdomsniveau i USA.

AaB’s U19-hold deltog også i Dallas cup og nåede semifinalen, hvor holdet tabte 0-4 til et japansk mandskab.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden