AaB tilbage på førstepladsen

FC Nordsjælland besejret med 4-2 i målfest i Farum

22
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Torben Hansen

FARUM:AaB tilbageerobrede førstepladsen i Superligaen og lagde dermed pres på FC Midtjylland, der torsdag aften møder Brøndby på udebane, da holdet vandt på den svære udebane i Farum i en sand målfest. 4-2 blev slutcifrene, og AaB er dermed tre point foran i toppen af tabellen og sikret minimum sølv og dermed deltage

Det er den første sejr i de seneste 10 forsøg i Farum for AaB i en vanvittig fodboldkamp, der bød på masser af chancer og flot spil.

AaB var spillet helt ned under kunstgræsset i det første kvarter, hvor Nicolai Larsen måtte hive en stor redning op på et frispark fra Martin Vingaard, men kort efter var han uden chance efter et AaB-boldtab, da Anders Christiansen hamrede bolden ind med et flot skud fra kanten af feltet.

Men så var det Anders K. Jacobsen, der steppede op for AaB. Angriberen var startet kampen skidt med nogle dumme fejl, men på få minutter vendte han 0-1 til 2-1. Først blev hans skud på en kontra rettet lidt heldigt af af pascal Gregor, og kort efter lavede han en fremragende afslutning op i det fjerne hjørne på en ny AaB-kontra orkestreret af Rasmus Würtz, Kasper Kusk og Nicolaj Thomsen.

Men så var det hjemmeholdets tur til at svare tilbage. AaB med nyt boldtab på egen banehalvdel, og pludselig stod Joshua John meget fri i den fjerne ende af feltet, hvor han sikkert kunne sætte et indlæg i nettet.

Men AaB tog føringen igen inden pausen på et hjørnespark fra Mathias Wichmann, der havde fået startpladsen i stedet for den skadesramte Kasper Risgård. kenneth Emil Petersen kastede sig så lang han var efter bolden i det lille felt, og selvom David Jensen fik hænderne på, så kunne han ikke forhindre bolden i at trille lige så stille ind over stregen.

AaB lagde også godt fra land efter pausen. Først blev Spalvis tacklet lige i afslutningens øjeblikket på en dyb bold fra Anders K. Jacobsen. Derefter var Andreas Maxsø tæt på selvmål efter et indlæg fra venstresiden, og 20 minutter inde i halvlegen gav det så pote, da Kasper Kusk sikkert omsatte endnu en flot AaB-kontra på oplæg fra Nicolaj Thomsen.

FC Midtjylland spiller altså torsdag aften ude mod Brøndby. Søndag skal AaB til FC Vestsjælland, mens FCM møder FCK og i sidste spillerunde skal AaB tage imod AGF, men FCM tager imod SønderjyskE.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.