Aalborg vil spare på kræfterne

Jesper Jensen regner med at sende de unge knægte i spil

Jesper Jensen sender formentlig de unge knægte i spil i aften. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Jesper Jensen sender formentlig de unge knægte i spil i aften. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Tirsdag aften skal Aalborg Håndbold en tur til Aarhus-egnen for at spille pokalkamp mod 3. divisionsholdet Hasle KFUM.

- Vi skal vinde. Det bliver ligesom mod Nordthy. Vi skal vise, at vi er et ligahold og få en god mental oplevelse, siger cheftræner Jesper Jensen.

Alt fokus er rettet mod det slutspil, der kører sideløbende. Derfor vil Jesper Jensen heller ikke spilde vigtige kræfter på en pokalkamp så tidligt i turneringen.

Sagosen skal skånes

- Det bliver noget med at rokere meget rundt. Sander Sagosens knæ kan få lidt hvile. Ole Erevik har stået mest, så Søren Westphal kommer ind i målet. På fløjene får Buster Juul og Stig Bugge mere spilletid, end Håvard Tvedten og Christian Jensen, siger cheftræneren.

Han måtte søndag se Niclas Barud forlade banen i Silkeborg med en skade, og da NORDJYSKE fangede træneren mandag, havde han endnu ikke fået svar på stregspillerens scanning.

- Hvis det viser sig, at det er slemt, kommer Simon Hald til at spille meget i slutspillet. Det betyder, at vi skal have Magnus Saugstrup ind i morgen (i dag, red.), siger cheftræneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.