29-årig overfaldet med peberspray: Nu søger politiet vidner

29-årig fik peberspray og blev både slået og sparket - nu vil politiet gerne i kontakt med eventuelle vidner

Politiet var massivt til stede umiddelbart efter

Politiet var massivt til stede umiddelbart efter

NØRRESUNDBY/AALBORG:Et groft overfald på en 29-årig mand 14. september ud for Vangen 97 i Nørresundby fører nu til, at Nordjyllands Politi går ud med en efterlysning af mulige vidner til overfaldet.

Den 29-årige mand overfaldet af flere personer på åben gade ud for Vangen 97 i Nørresundby. Offeret fik peberspray i ansigtet. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Efterfølgende blev han slået og sparket af flere personer. Tre personer er varetægtsfængslet i sagen, men politiet søger nu efter flere vidner til overfaldet, da mulige gerningspersoner stadig er på fri fod.

- Politiet indledte straks en efterforskning af overfaldet d. 14. september, og vidneforklaringer samt øvrige efterforskningsskridt førte til, at tre mænd på henholdsvis 27, 29 og 29 år d. 24. september 2020 blev anholdt og sigtet for grov vold mod det 29-årige offer, der efterfølgende måtte syes med flere sting i baghovedet efter overfaldet, fortæller lederen af efterforskningen politikommissær Kenneth Rodam..

De tre anholdte blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag eftermiddag i Retten i Aalborg, hvor de blev varetægtsfængslet i fire uger.

Politikommissær Kenneth Rodam, oplyser, at Nordjyllands Politi fortsat søger vidner til overfaldet, der formentlig er begået af helt op til fem til otte personer. Politiet har dog ikke noget nærmere signalement af de øvrige mulige gerningspersoner.

- Vi opfordrer borgere, som har været i området omkring Vangen 97 i Nørresundby sidste mandag i tiden omkring kl. 16.25 om straks at henvende sig til os, hvis de har set noget,” lyder den klare opfordring fra politikommissær Kenneth Rodam.

Oplysninger i sagen skal gives til telefon: 114.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden