Cirkusrevyen siger farvel til Aalborg

Cirkusrevyen spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center fra 5. til 8. september, og det bliver sidste gang revyen gæster Aalborg

Cirkusrevyen, da de gæstede Aalborg i 2016. Arkivfoto: Nicholas Cho Meier
Revy 13. marts 2019 12:54 - Opdateret 13. marts 2019 16:30

AALBORG: Når Cirkusrevyen har spillet i Aalborg Kongres & Kultur Center fra 5. til 8. september, bliver det sidste gang revyen med de folkekære skuespillere Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard i spidsen står på den store scene.

Dermed bliver det 35. og sidste gang den populære revy spiller i Aalborg, skriver Aalborg Kongres & Kultur Center i en pressemeddelelse .

Citat
Vi er meget kede af at måtte sige farvel til Cirkusrevyen
Nicolaj Holm, direktør, Aalborg Kongres & Kultur Center

- Vi er meget kede af at måtte sige farvel til Cirkusrevyen, der har fået nye muligheder og nu laver en fleksibel spilleperiode, da Bakken nu også holder åbent i efterårsferien og til jul. Derfor har de valgt at prioritere flere produktioner i teltet, og med de mange arrangementer, der planlægges i AKKC, betyder det, at vi ikke har kunnet få kalenderen til at gå op. Det er vi naturligvis ærgerlige over, men vi er også glade for de mange år, vi har haft besøg af Cirkusrevyen her i byen, fortæller Nicolaj Holm, direktør for AKKC.

Revydirektør Torben "Træsko" Pedersen kommer til at savne aalborgensernes varme velkomst, når Cirkusrevyen ikke længere afslutter den lange sæson fra maj til august på Bakken i Aalborg med fire spilledage.

Citat
Det har altid været en fornøjelse at komme til Aalborg med revyen
Torben "Træsko" Pedersen, revydirektør

- Vores skuespillere og alle bag scenen kender efterhånden hinanden som en familie, og det har altid været en fornøjelse at komme til Aalborg med revyen. Nu har Bakken forlænget åbningsdagene med en efterårs- og julesæson, og på den baggrund har vi valgt at fokusere anderledes med nye og spændende arrangementer i Teltet på Bakken. Men vi glæder os til en forrygende afslutning i det nordjyske til september, forklarer Torben "Træsko" Pedersen.

AKKC-direktør Nicolaj Holm og Torben "Træsko" Pedersen har været i tæt dialog for at prøve andre løsninger, men måtte erkende, at det ikke har kunnet lade sig gøre.

Læs om de medvirkende i Cirkusrevyen 2019

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...