Så mange hotdogs spiste DM-vinderen Mikael

Tæt opløb på Gammeltorv til DM i Hotdogspisning

En jublende Mikael Berg Larsen, som fredag vandt DM i hotdogspisning. Det foregik på Gammeltorv i Aalborg. Foto: Claus Søndberg

En jublende Mikael Berg Larsen, som fredag vandt DM i hotdogspisning. Det foregik på Gammeltorv i Aalborg. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Det blev historisk tæt, da der var DM i Hotdogspisning på Gammeltorv i Aalborg fredag: Hele tre finalister klarede 27 hotdogs hver, og dermed blev det afgørende, hvem der spiste de 10 første hurtigst.

Og det blev Mikael Berg Larsen fra Vejle, der kunne lade sig hylde som Danmarks nye hotdogkonge. Han blev belønnet med trofæ, ære og et rejsegavekort på 20.000 kroner.

I forvejen var Mikael Berg Larsen nævnt som en af favoritterne, da han tidligere har fået podieplads.

Hotdog-Ruben meldte fra

- Jeg synes, det er rigtig fedt at være med. Aalborg og Steff Houlberg har lavet en fantastisk ramme, publikum er altid med, og det er superfedt, siger Mikael Berg Larsen.

Han overtager titlen som 'Danmarks hotdogkonge' fra den seksdobbelte mester Ruben Mikkelsen fra Aalborg, der ikke stillede op denne gang. I finalen sidste år spiste Ruben hele 35 hotdogs.

icon

Jeg er glad for, at Ruben ikke var med i år, for så havde 27 hotdogs næppe været nok

Mikael Berg Larsen, vinder af DM i hotdogspisning 2019

- Jeg er glad for, at Ruben ikke var med i år, for så havde 27 hotdogs næppe været nok, siger Mikael Berg Larsen, der dog har en personlig rekord på netop 35 hotdogs.

- At deltage kræver hårdt arbejde op til. Man skal forberede sig mentalt og fysisk. Men jeg er klar igen, og jeg vender helt sikker tilbage og forsvarer titlen næste år, lover Danmarks nye hotdogkonge.

Støtte til Børnenes Kontor

DM i Hotdogspisning 2019 blev afviklet af Steff Houlberg i samarbejde med Aalborg City og VisitAalborg.

Hele omsætningen fra finaledagen og indtægterne fra kvalifikationsrunderne går ubeskåret til Børnenes Kontor i Aalborg.

Se video fra DM i hotdogspisning:

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.