Kærestepar fængslet for drab af 45-årig mand

En mand og en kvinde, som har tilknytning til Aalborg, blev mandag varetægtsfængslet i grundlovsforhør i forbindelse med en sag, hvor en 45-årig mand er fundet død

Foto: Bente Poder

Foto: Bente Poder

AALBORG:En mand og en kvinde på henholdsvis 35 og 21 år blev først på eftermiddagen mandag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg, og det endte med, at de begge blev varetægtsfænglset i foreløbigt fire uger. Parret med tilknytning til Aalborg sigtes for at have dræbt en 45-årig bekendt.

Grundlovsforhøret blev efter anklagerens begæring holdt for lukkede døre.

Inden da blev sigtelsen læst op, og heraf fremgik det, at den 45-årige døde på grund af knivstik, kvælning eller stump vold. Den nærmere dødsårsag er endnu ukendt.

Det samme er gerningstidspunktet, men sikkert er det, at drabet har fundet sted mellem fredag aften, hvor den 45-årige blev meldt savnet af pårårende, og søndag, hvor hans lig blev fundet i en lejlighed på Ørstedsvej i det centrale Aalborg.

Kæresteparret blev anholdt søndag klokken 21.11. De nægter sig begge skyldige i sigtelsen men kærede ikke kendelsen om varetægtsfængsling.

Politiet er i øjeblikket til stede på adressen, hvor man efterforsker sagen.

- Vi efterforsker sagen som en drabssag, og det betyder, at vi skal foretage en række tekniske undersøgelser. Derfor vil der være teknikere og retsmedicinere til stede, siger Carsten Straszek.

Herudover skal politiet afhøre de anholdte og andre personer, ligesom der skal foretages såkaldte forhøringer af andre beboere i området.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.