Mia-sagen: Politi i gang med omfattende undersøgelser på to adresser

To huse i henholdsvis Flauenskjold og Østervrå bliver undersøgt af politiet i forbindelse med Mia Skadhauge Stevns forsvinden

Foto: Henrik Bo

Foto: Henrik Bo

ØSTERVRÅ/FLAUENSKJOLD:Politiet har indledt omfattende undersøgelser af to huse i Østervrå og Flauenskjold, hvor to 36-årige mænd er blevet anholdt og sigtet for drab på Mia Skadhauge Stevn.

I Østervrå er politiets teknikere og hjemmeværn ankommet til den velholdte rødstensvilla med sort glaseret tag og masser af udvendig videoovervågning, fortæller Nordjyskes reporter på stedet, Claus Kræmmergård.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Han har talt med personer med relation til beboeren i huset, som politiet nu mistænker for drab. De er chokerede over, at manden er sat i forbindelse med Mia Skadhauge Stevns forsvinden, fortæller Claus Kræmmergaard.

I Flauenskjold er politiets teknikere også i gang med undersøgelser.

Her fortæller Nordjyskes reporter på stedet, Susie Skov, at huset derimod er i noget sølle stand.

De to mænd, der er anholdt og sigtet for drabet på Mia Skadhauge Stevn, fremstilles torsdag 11.00 i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.

Det bekræfter anklager Mette Bendix.

- Vi kommer til at bede om dørlukning, derfor kan jeg ikke sige mere på nuværende tidspunkt, siger anklageren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden