Nordjylland hædret: Vi har Danmarks svedigste løg

"De Brune Riddere" har guffet løs og uddeler hæder til landsdelen

Slankemad er det ikke, men der er rigeligt med sovs, bøf og løg i den nordjyske servering fra Restaurant Vestre Baadelaug. Arkivfoto: Henrik Louis

Slankemad er det ikke, men der er rigeligt med sovs, bøf og løg i den nordjyske servering fra Restaurant Vestre Baadelaug. Arkivfoto: Henrik Louis

NORDJYLLAND:Nordjyder har aldrig været i tvivl - her i landsdelen er vi noget ganske særligt med talenter og evner, som ikke altid bliver behørigt påskønnet og anerkendt af andre landsdele.

Men nu har Nordjylland høstet hæder for "Danmarks svedigste løg" - hæderen tilfalder Restaurant Vestre Baadelaug ved lystbådehavnen i Aalborg.

Sammenslutningen "De Brune Riddere", der hvert år kårer "Danmarks Bedste Bøfsandwich", har guffet sig igennem en større mængde kalorierige og tyksovsede bøfsandwich'er fra spisesteder rundt om i landet.

Løgene gør det

Selv om Restaurant Vestre Baadelaug tidligere har vundet hovedprisen, men denne gang må nøjes med andenpladsen i kampen om "Danmarks Bedste Bøfsandwich 2019", er Aalborg-restauranten alligevel en vinder.

Nemlig i underkategorien "Danmarks svedigste løg". Restaurant Vestre Baadelaug deler dog løg-førstepladsen med Rasses Skovpølser fra Skanderborg, der også vandt årets hovedpris.

Læs NORDJYSKE's tidligere anmeldelse af Vestre Baadelaugs bøfsandwich:

Desuagtet at Rasses Skovpølser ikke er placeret i Nordjylland, men i en lidt sydligere jysk lokalitet, er Rasses alligevel en knivspids bedre til det med bøfsandwich, ifølge De Brune Ridderes bedømmelse.

Bedre og bedre

Men Restaurant Vestre Baadelaug i Aalborg kan bestemt også trylle med bøf, brun sovs, bolle og løg, fremhæver De Brune Riddere:

"Andenpladsen går til 2013-vinderen, Restaurant Vestre Baadelaug i Aalborg, der er et glimrende bevis på, at man med en dedikeret indsats kan blive ved med at forbedre sig og levere noget, som år for år bliver bedre og bedre", lyder de rosende ord.

Danmarks Bedste Bøfsandwich 2012 til 2019

Vindere af Danmarks Bedste Bøfsandwich gennem årene:

2019: Rasses Skovpølser, Skanderborg

2018: Restaurant Kohalen, Aarhus

2017: Rasses Skovpølser, Skanderborg

2016: Grisen, Nørrebro, København

2015: Grisen, Nørrebro, København

2014: Havnens Perle, Aarhus

2013: Restaurant Vestre Baadelaug, Aalborg

2012: Havnens Perle, Aarhus

Kilde: debrunereriddere.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.