Blufærdighedskrænkelse

Onanerede foran kvinder: Mand pågrebet og sigtet for krænkelser - varetægtsfængslet efter grundlovsforhør

Flere kvinder i Aalborg er igennem det sidste stykke tid blevet udsat for blufærdighedskrænkelser - nu er en mulig gerningsmand pågrebet

Genrefoto

Genrefoto

AALBORG:Igennem det sidste stykke tid har Nordjyllands Politi modtaget talrige anmeldelser om blufærdighedskrænkelser i det centrale Aalborg. Natten til lørdag lykkedes det at foretage en anholdelse, efter to kvinder fredag aften blev antastet af en onanerende mand.

Første anmeldelse skete kl. 23.32 i Skipper Clements Gade.

- En kvinde var ude og lufte sin hund, da en mand kom gående på modsatte fortov. Da de var cirka ti meter fra hinanden, hev han sit lem frem og onanerede foran hende, fortæller vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi.

Næste anmeldelse kom ind klokken 23.35.

- Her blev en kvinde forfulgt, og da hun nåede Danmarksgade og vendte sig om, stod en mand tæt på hende og onanerede. Han forsøgte efterfølgende at komme med hende ind i en opgang, oplyser vagtchefen.

Mogens Hougesen fortæller, at politiet ser samme modus som i de andre tilfælde, der har været anmeldelser om i Aalborg - og det drejer sig om en hel del.

- Baseret på flere andre oplysninger skred vi til anmeldelse af en mand, som opholdt sig i en lejlighed i Aalborg, fortæller vagtchefen.

Den anholdte er en 27-årig mand af udenlandsk oprindelse, som ikke er tilmeldt en folkeregisteradresse i Danmark, men som har et dansk personnummer.

Han blev lørdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring, hvorefter han blev varetægtsfængslet i fire uger.