Maden er for god til at blive smidt ud: Lykkeposer sælges på få sekunder

Overskudsmad fra butikker og restauranter bliver mere og mere populært i Aalborg. Det skyldes blandt andet stigende fødevarepriser

Penny Lane er et af de mest populære steder i Aalborg at købe overskudsmad. Her sælger caféen omkring 20 lykkeposer om dagen. <i>Foto: Claus Søndberg</i>

Penny Lane er et af de mest populære steder i Aalborg at købe overskudsmad. Her sælger caféen omkring 20 lykkeposer om dagen. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Det kan være svært at ramme præcist, hvor meget brød, der skal bages, forklarer Karina Gudiksen, der er manager i caféen Penny Lane på Boulev...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.

Forsiden