Karneval i aalborg

12 anholdt under karneval - kvinde fik spyd igennem låret

Politiet fik op ad dagen mere travlt under karnevalet - dog kun få alvorlige episoder

Foto: Lars Pauli

Foto: Lars Pauli

AALBORG:Politiet var nærmest forbavset over, hvor fredeligt årets karneval forløb i begyndelsen. Der var kun meget få politiopgaver, og til gengæld masser af fest og glade mennesker.

Men sidst på eftermiddag har politiet desværre fået mere travlt, og billedet begynder at ligne andre år. Og i alt 12 personer er frem til klokken 20.30 blevet anholdt i forbindelse

- Vi har harft travlt, og tingene begynder at ligne de andre år. Og vi har desværre haft et par alvorlige hændelser, siger vicepolitiinspektør Poul Severinsen.

To anholdt for grov vold

Klokken 18.30 var i alt ni personer er blevet anholdt i forbindelse med karnevalet.

Den mest alvorlige episode skete omkring klokken 17 foran Kildeparken, hvor en mand blev stukket ned. Her er en person anholdt.

Derudover er to personer blevet anholdt, sigtet for grov vold efter en episode på Vendelbogade.

Her kom de to personer kom op at slås med to andre personer i optoget, og på et tidspunkt faldt en af mændene til jorden, og han blev sparket i hovedet af de to anholdte, fortæller Poul Severinsen.

Flere sigtet for narko

Udover de to grove voldsepisoder, så har politiet dog hovedsageligt haft travlt med mindre sager om narko og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt hærværk.

En person er anholdt for besiddelse af narko og falske penge, mens de øvrige anholdte er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Derudover har politiet sigtet en række personer for narkobesiddelse og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Kvinde fik spyd igennem låret

Politiet har også haft travlt med karnevalsdeltagere, der kravler op i master, på tage, stilladser og andre ting, fortæller vicepolitiinspektøren.

Og for en ung kvinde i 20'erne gik det helt galt, da hun ville kravle over et gelænder på Toldbod Plads.

Kvinden faldt nemlig på vej over gelænderet og landede på et spyd, som sidder på gelænderet. Spyddet gik igennem låret på kvinden, fortæller Poul Severinsen.

Det er dog også det mest alvorlige uheld indtil videre. Klokken 15 var i alt 57 personer blevet behandlet for småskader som f.eks. snitsår.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.