Politi har afspærret endnu et hus

Politiet i gang med eftersøgning af 22-årige Mia Skadhague Stevn i områderne omkring Østervrå og Flauenskjold samt i Saltum

Politiets teknikere i gang med efterforskningen på en af adresserne. <i>Foto:Henrik Simonsen</i>

Politiets teknikere i gang med efterforskningen på en af adresserne. Foto:Henrik Simonsen

ØSTERVRÅ/FLAUENSKJOLD:Politiet har onsdag indledt eftersøgningen af den 22-årige Mia Skadhauge Stevn i områderne omkring Østervrå og Flauenskjold.

- Vi begynder at koncentrere en eftersøgning af Mia i de områder, hvor de to sigtede bor, fortæller vicepolitiinspektør Frank Olsen, Nordjyllands Politi.

Politiet anholdt tidligere onsdag to 36-årige mænd, der har adresse i henholdsvis Østervrå og Flauenskjold.

Og det er altså i de områder, politiet nu håber at finde Mia Skadhauge Stevn.

Onsdag aften er det kommet frem, at en sommerhusgrund i Saltum også er afspærret, og her skal politiet også i gang med tekniske undersøgelser.

Kendte ikke Mia

De to 36-årige mænd blev anholdt onsdag klokken 11.20, efter politiet i flere dage havde ledt efter den mørke bil, der klokken 06.09 søndag morgen samlede Mia op på Vesterbro i Aalborg og kørte væk med hende.

Efter en intens efterforskning lykkedes det til sidst at finde bilen og et registreringsnummer på en videoovervågning, og det førte til onsdagens anholdelser. Bilen menes at være fundet på en af adresserne.

Det er dog stadig uvist, hvorfor Mia steg ind i bilen, og hvad der er sket med hende. Umiddelbart kender Mia ikke de to mænd, der nu er sigtede.

- Ud fra hvad jeg kan se, så er der ingen relation mellem de to mænd og Mia, siger Frank Olsen.

De to mænd er kendt af politiet i forvejen - men kun i meget begrænset omfang, oplyser vicepolitiinspektøren.

Mændene bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag klokken 11.

Tredje sted spærret

Onsdag aften har Nordjyllands Politi spærret endnu et hus af. Det tredje hus ligger i Saltum. Det fortæller vicepolitiinspektør Frank Olsen.

- En af de anholdte har en relation til adressen, så vi spærrer det af med henblik på videre undersøgelse, siger han til Nordjyske.

Politiet er onsdag aften talstærkt til stede ved huset i Flauenskjold, og det er i første omgang ikke tiltænkt, at huset i Saltum skal undersøges onsdag aften.

- I aften koncentrerer vi os om Flauenskjold, siger Frank Olsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden