Politiet søger intenst efter Mia - har flere spor at gå efter

Mia Skadhauge Stevn er fortsat forsvundet, men politiet har nu en række spor i eftersøgningen

Foto Henrik Louis

Foto Henrik Louis

AALBORG:Politiet har flere spor at gå efter i eftersøgningen af den 22-årige Mia Skadhauge Stevn, der fortsat er forsvundet.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

To mænd blev onsdag anholdt og sigtet for drab i forbindelse med Mias forsvinden. Men den 22-årige kvinde mangler altså fortsat.

- Først og fremmest leder vi efter Mia. Vi eftersøger hende intensivt. Hun skal findes. Vi har en række spor at gå efter. Dem forfølger vi. Det indebærer blandt andet en kortlægning af hendes og de anholdtes færden. Hvor de har været hvornår. Det er det, vi arbejder ud fra. Blandt andet, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

- Vi fortsætter vores omfattende undersøgelser på de tre adresser, hvor vi også arbejdede i går og har arbejdet hele natten, herunder på de to adresser i Vendsyssel, hvor de anholdte har bopæl. Derudover skal vi have kortlagt de anholdtes færden før, under og efter den savnede kvindes forsvinden. Fuldstændig minutiøst.

Kæmpe efterforskningsarbejde

Frank Olsen fortæller, at hele efterforskningsarbejde i sagen bliver omfattende og kommer til at tage lang tid. Politiet beder om forståelse for, at de ikke kan udtale sig i detaljer om sagen.

- Vi har bevæget os ind i et omfattende og grundigt efterforskningsarbejde, hvor mange spor skal forfølges af vores efterforskere, der arbejder på højtryk på sagen. Vi beder derfor om forståelse for, at vi ikke kan dele oplysninger fra efterforskningens detaljer med offentligheden. Både af hensynet til pårørende og af hensynet vil vores efterforskningsarbejde. Vores fokus er få belyst, hvad er der sket,” siger Frank Olsen.

Derudover er der stadig et stort arbejde for politiet med at gennemse og vurdere en stor mængde videomateriale, ligesom afhøringer af de to anholdte mænd fortsætter i dag.

Meget synligt politi

Som følge af politiets arbejde vil man kunne se meget politiet i offentligheden i dag.

- Vi beder om, at man som borger giver politiet arbejdsro. Vi er massivt på den her sag – vi skal finde Mia, og vi skal have sagen fuldt opklaret. Dét er vores helt klare fokus. Vi har ikke hørt fra Mia i flere dage nu, så vi er selvfølgelig meget bekymrede for, at hun er blevet udsat for en forbrydelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.