Indbrud

Seks rumænere fængslet for indbrudsstribe i nat - kørte rundt i stjålet BMW

De seks mænd blev mandag varetægtsfængslet frem til 17. april

Arkivfoto: Henrik Bo

Arkivfoto: Henrik Bo

NORDJYLLAND:Natten til mandag kunne Nordjyllands Politi anholde seks rumænske mænd i alderen 25 til 36 år for fem indbrud begået i løbet af natten forskellige steder i Nordjylland.

De seks mænd blev mandag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev sigtet for indbrud og varetægtsfængslet frem til 17. april, oplyser senioranklager Torben Kaufmann Sørensen.

De seks mænd erkendte at have begået tre indbrud i Aalborg, Hjørring og Hune, mens de nægtede sig skyldige i to indbrud i Vrå og Brønderslev. De ønskede ikke at afgive forklaring.

Fandt tyve i stjålet bil

Politiet kom på sporet af mændene, da der søndag omkring kl. 21 var indbrud i to autoværksteder i Aalborg - ved det ene indbrud blev der stjålet en hvid BMW.

Herefter skete striben af indbrud. Først i Elgiganten i Hjørring kl. 23.03, senere i et autoværksted i Vrå kl. 23.30, i Købmandsgården i Brønderslev kl. 23.45 og i en skobutik i Hune kl. 00.36.

Kort efter det sidste indbrud, cirka kl. 00.50, blev den brugsstjålne bil kortvarigt eftersat omkring Pandrup af politiets runderende patruljekøretøjer.

icon

Vi regner med, at der er tale om en gruppering af indbrudstyve i et eller andet omfang

Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi

- Da den stjålne bil blev stoppet af vores patruljer, løb personerne fra bilen, men blev anholdt i nærheden ved brug af tjenestehund, udtaler politikommissær Mikkel Brügmann i en pressemeddelelse.

Politikommissæren tilføjer, at politiet ikke kan udelukke, at der i løbet af mandag og den kommende tid vil komme flere anmeldelser og indbrudsforhold til, når efterforskningen skrider frem.

- Jeg har en formodning om, at der kommer flere anmeldelser fra natten. Men vi skal også efterforske bagudrettet for at finde ud af, om de anholdte kan kobles til tidligere forbrydelser, siger Mikkel Brügmann til NORDJYSKE.

- Vi regner med, at der er tale om en gruppering af indbrudstyve i et eller andet omfang, tilføjer Mikkel Brügmann.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst