Voldsom anholdelse af René Larsen: Far fængslet for at slå betjent

47-årig fængslet frem til 11. maj sigtet for vold mod betjent

René Larsens far blev varetægtsfængslet for at slå en betjent. Arkivfoto

René Larsens far blev varetægtsfængslet for at slå en betjent. Arkivfoto

AALBORG/NIBE:En 47-årig mand er ved et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg søndag ved middagstid blevet fængslet frem til 11. maj sigtet for vold mod en betjent i forbindelse med en anholdelse sent lørdag aften i Nibe.

Her anholdt Nordjyllands Politi lørdag aften omkring klokken 20.30 den 17-årige René Larsen, der er stukket af fra en institution i Mou, hvor han er anbragt.

Og hvor han, som nordjyske.dk tidligere har fortalt, ikke ønsker at være anbragt.

Anholdelsen udviklede sig voldsomt, da den 17-årige dreng og hans forældre modsatte sig, at drengen skulle hentes og bringes tilbage til institutionen, som Vesthimmerlands Kommune ønsker. En kvindelig betjent blev ramt af et kraftigt slag i nakken og måtte køres til skadestuen for behandling og kontrol for hjernerystelse.

- Den 47-årige var i grundlovsforhøret sigtet for vold mod en betjent ved at tildele betjenten et slag i baghovedet med hjernerystelse til følge, forklarer anklager Anette Abildgaard, Nordjyllands Politi.

Hun kan ikke oplyse yderligere om den 47-åriges forklaring i grundlovsforhøret, da det blev holdt for lukkede døre af hensyn til den efterforskning, der er i gang i sagen.

Da politiet lørdag aften anholdt den 17-årige René, blev også både hans mor og far - den 47-årige sigtede i sagen - anholdt, fordi de modsatte sig anholdelsen af deres søn.

Under anholdelsen blev yderligere en betjent bidt i hånden.

Søndag morgen kunne vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi, oplyse, at den 17-årige René Larsen var blevet kørt til en institution igen, mens moren til den 17-årige var blevet løsladt.

Den 47-årige nægtede sig skyldig i sigtelsen og kærede øjeblikkeligt fængslingen til landsretten.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.