Årets elev og elevplads blev kåret

I anledningen af åbent hus-arrangement kårede erhversvskoler i Aars årets elev og elevplads

På billedet ses underdirektør Lars Thomsen, Sparekassen Himmerland, de to sparekasseelever Mads Krogh Sørensen, Mads D. Poulsen samt Gitte Møller fra Erhvervsskolerne Aars.

På billedet ses underdirektør Lars Thomsen, Sparekassen Himmerland, de to sparekasseelever Mads Krogh Sørensen, Mads D. Poulsen samt Gitte Møller fra Erhvervsskolerne Aars.

AARS:Der var trængsel på Erhversvskolerne i Aars da skolen lørdag åbnede dørene til et åbent hus-arrangement. I den anledning kårede skolen og årets elev og årets elevplads. Folketingsmedlem Orla Hav overrakte priserne. Det blev en glad og stolt Anne Katrine Tved, der løb med prisen som årets elev. Belønningen var en check på 2000 kroner. Sparekassen Himmerland blev vinderen af prisen "Årets elevplads". Det var underdirektør Lars Thomsen, der modtog prisen. Lars Thomsen udtalte: -Det er en stor anerkendelse. Vi er tætte på eleverne og støtter dem i deres hverdag. Det forløb, eleverne gennemgår hos os, er velstruktureret. Det er vigtigt for os, at eleverne er nysgerrige og tager ansvar for egen læring. Mange deltagere Igen i år tiltrak Åbent hus arrangementet på Erhvervsskolerne Aars et stort antal besøgende. Allerede lidt før arrangementet startede kl. 10, blev dørene åbnet for potentielle elever og deres familie. Det var dog ikke kun kommende elever, der kiggede forbi skolen. En læremester fra JMM Group i Køge drog mod Himmerland kl. 6.00 sammen med sin kone for at få et indblik i, hvad skoleforløbet indebærer. Hans lærling, Christina Skøtt, er en af de få kvinder, der har valgt at uddanne sig til entreprenørmaskinmekaniker. Der ventede parret og de mange andre besøgende en oplevelsesrig dag. Skolens lærere og elever var mødt op for at give et indblik i deres hverdag. Gæsterne fik lov at smage på, føle og lytte til livet på Erhvervsskolerne Aars. Der blev serveret lækre smagsprøver af skolens ernæringsassistenter. De store maskiner i værkstederne på Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen brummede, mens de besøgende kunne sætte sig bag rattet. Blev man træt i benene undervejs på sin rundtur på skolens store areal, kunne man få sig et lift af Himmerlandstoget, der kørte af sted i et roligt tempo blandt skolens arbejdende værksteder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.