Aars-projekt rost til skyerne

Folk bag samling af idrætsfaciliteter, skole og børneinstitution i Aars fremlagde tanker

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AARS:Visionært, voldsomt ambitiøst, godt tænkt og det helt, helt rigtige.

Superlativerne og roserne fløj om ørerne på folkene bag de fire idrætsklubber i Aars, der i weekenden fremlagde deres tanker til, hvor man i Aars i fremtiden kan samle idrætsfaciliteter, skole og børneinstitution på et 10 hektar stort område i den vestlige del af byen.

Initiativtagerne, der kommer fra Aars Idrætsklub, Aars Tennisklub, Aars Svømmeklub samt Aars Håndbold havde inviteret politikere, andre idrætsforeninger, organisationsfolk og øvrige interesserede fra Aars og omegn til at komme og lytte med, da projektet blev præsenteret i Aars Tennisklubs lokaler.

Store renoveringer

Omkring et halvt hundrede var mødt frem i lokalet, og af de mange der tog ordet - blandt andre politikere - var der kun klap på skulderen til gruppen af ildsjæle, der har gjort sig nogle tanker om, hvordan man kan indrette sig med blandt andet en ny skole som erstatning for den gamle Aars Skole, en ny daginstitution, ny svømmehal, ny multihal, kampsportsfaciliteter, centerbygning og opvisningsbane til fodbold med tilknyttede kunststofbaner. Det hele skal knyttes til tennisklubben.

Især to ting presser sig på: Fodboldklubben vil hurtigt have etableret en kunststofbane og så står den eksisterende svømmehal overfor store renoveringer.

- Det er vigtigt meget hurtigt at få gjort op, hvor fodboldklubben skal etablere kunstbanen, så klubben ikke får den placeret forkert. Derfor beder vi politikerne om at tage stilling til vores tanker omkring projektet. Samtidig skal det også besluttes om den gamle svømmehal skal renoveres. Det synes vi ikke - det er meget bedre at sende millionerne i en helt ny svømmehal i forbindelse med det nye projekt, lød det fra Torben Nørgaard, der har siddet i arbejdsgruppen.

Møde på plads

Og den bold var formanden for kultur- og fritidsudvalget, Venstremanden Jan Dyregaard, hurtig til at gribe.

- Det er vigtigt, at der nu kommer noget konkret på bordet, så derfor vil jeg gerne invitere hele initiativgruppen til møde med kultur- og fritidsudvalget, sagde udvalgsformanden.

Og der gik kun et splitsekund før Torben Nørgaard på stedet sagde ja tak.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.