Vendsyssel FF

Adekoya: Er så glad for at komme på tavlen

Vendsyssels unge amerikanske angriber stemplede ind på måltavlen

Seyi Adekoya kom på tavlen for første gang i nederlaget i Haderslev. Foto: Lars Pauli

Seyi Adekoya kom på tavlen for første gang i nederlaget i Haderslev. Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Hidtil har den unge amerikanske angriber Seyi Adekoya vist sig frem med sin hurtighed i Vendsyssel FF, men fredag aften kom han også på måltavlen første gang, da han reducerede til 2-1 i dommerens tillægstid i nederlaget i Haderslev.

- Det er en bittersød fornemmelse, for jeg er selvfølgelig virkelig glad for at kunne hjælpe klubben og score mit første mål, men det var jo desværre ikke nok i dag.

Den unge amerikaner kom til Vendsyssel FF inden sæsonen, efter han først havde prøvet sig af i Hobro IK, hvor han havde fået en prøvetræning på anbefaling fra Emmanuel Sabbi.

- Jeg har kendt Sabbi i tre år, og han er en rigtig god fyr, og en virkelig dygtig spiller. Så nu håber jeg da, at jeg kan følge i hans fodbold og for alvor få mit gennembrud her i Vendsyssel, siger Seyi Adekoya.

Hans største force er dog stadig hurtigheden, og den er der mange forsvarsspillere, der kommer til at mørke til i denne sæson.

- Jeg elsker at løbe imod spillere, og det kommer jeg til at gøre en helt masse i denne sæson, siger han med et stort smil.

- men frem for alt, så er jeg stadig i gang med at lære, og trænerne gør et virkelig godt stykke arbejde. Man får masser af feedback, og jeg bliver hele tiden forbedret bare af at arbejde sammen med dem, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst