Lokalpolitik

Ældre dystede til OL i Flauenskjold

Motion og sladder er vigtigt, mener borgmester, der åbnede lokalt OL

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dette meget specielle spil bærer betegnelsen ”faldskærm”, og det gælder om at få den blå/røde kugle ned i hullet i midten. Det er betydeligt sværere, end det umiddelbart ser ud til.

FLAUENSKJOLD:- Det er vigtigt at holde sig i gang, men man skal også huske at få byttet noget sladder.

Med disse visdomsord erklærede borgmester Mikael Klitgaard Senior OL 2014 for åbent. Begivenheden fandt sted i Flauenskjold, og omkring 130 deltagere og omtrent lige så mange hjælpere fra hele Brønderslev Kommune var til stede i Flauenskjold Hallen.

- Det er distrikternes centerråd, som står for det, og de frivillige er blevet kontaktet af centerrådene. Udover de frivillige hjælpere er der personale fra plejecentrene og distrikterne som hjælpere, fortalte aktivitetsleder Benthe Kilt.

Så gik det ellers løs med de olympiske discipliner boccia, bowling, faldskærm, kørestols-floorball m.m. Deltagerne fik efter afslutningen af konkurrencerne overrakt et diplom som bevis for, at man havde deltaget i Senior OL. Dagen startede med morgenmad, og til middag blev der serveret bøf med løg, og senere stod den på kaffe og kringle.

Formålet med et sådant arrangement er at lave en fælles motionsdag for de svageste ældre i kommunen. En hyggelig og sjov dag, hvor de ældre kan komme hjemmefra og møde andre ældre fra kommunen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.