Ærgerligt nederlag til TFC mod Varde

Thisteds førstehold leverede ikke varen i Varde lørdag eftermiddag og måtte se sig slået 2-1

Tommy Markussen og TFC vandt 3-1 over Varde sidste efterår hjemme i Thisted. Lørdag tog Varde revanche med en 2-1 sejr hjemme. 
Arkivfoto: Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Tommy Markussen og TFC vandt 3-1 over Varde sidste efterår hjemme i Thisted. Lørdag tog Varde revanche med en 2-1 sejr hjemme. Arkivfoto: Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

VARDE:Efter en god kamp mod Skovbakken sidste søndag var de blåstribede førsteholdsspillere ved godt mod inden lørdagens kamp mod Varde. Allan Høvenhoff, som lige i denne uge skrev kontrakt med TFC, havde et håb om at komme hurtigt på scoringstavlen.

Og det lykkedes da også, da han efter en halv time bragte Thisted foran, skriver Thisted Dagblad søndag.
Faktisk havde Thisted næsten alt spillet i første halvleg, med flere store chancer, og efter tyve minutter blev de, ifølge cheftræner Peter ”Snak” Christensen, snydt for et straffesprak.
- Det er noget af det mærkeligste, jeg længe har set. Vi bliver klart fældet i feltet, Varde-spillerne er endda på vej ud, for de tror også der er straffe, men der sker det, at vi får et gult kort for film, fortæller han ærgerlig.
Thisted burde have scoret mere end et mål i første halvleg, for de havde flere gode muligheder.

Ikke godt nok

I anden halvleg var TFC blevet lullet lidt i søvn. Varde stod ret defensivt, og satsede meget på omstillingsspillet. Efter 25 minutter fik de deres første rigtig store chance, og de udlignende til 1-1. Så lugtede de blod, og blot fem minutter senere scorede de igen til slutresultatet.

I kampens døende minutter havde Peter Bechmann to gode hovedstødsmuligheder. Desværre gik den ene forbi, og den ande ramte stolpen. Det var en ærgerlig cheftræner efter kampen.
- Altså, Varde gjorde det godt. Men vi leverer ikke varen i dag. Det er bekymrende, at de scorer to mål, men vi var simpelthen for sløsede. Det er et hold, vi skal slå, men vi lukker dem ind i kampen, og det bliver straffet. Så vi hænger med mulen nu, men må bare op på hesten igen, siger Peter ”Snak” Christensen.
Næste udfordring er på søndag, hvor Thisted hjemme tager imod FC Skanderborg, som har vundet en kamp, spillet en uafgjort og tabt to denne sæson.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.