Ærgrelse i begge hockeylejre

Både frederikshavnere og aalborgensere skuffede efter torsdagens lokalbrag

Det står nu 2-2 i indbyrdes opgør mellem White Hawks og Aalborg Pirates i denne sæson. Foto: Hans Ravn <i>Hans Ravn</i>

Det står nu 2-2 i indbyrdes opgør mellem White Hawks og Aalborg Pirates i denne sæson. Foto: Hans Ravn Hans Ravn

FREDERIKSHAVN:Udvisninger i begge lejre kostede dyrt, da Aalborg Pirates sejrede med 3-2 i sæsonens fjerde lokalopgør mod Frederikshavn.

Pirates gik glip af tre point, da både Shane Sims og Sebastian Svendsen røg i straffeboksen i slutningen af den ordinære spilletid, og frederikshavnerne kan ærgre sig over, at dumme udvisninger undervejs betød, at man ikke fik fuldt udbytte af et markant overtag i spil og chancer.

- Vi er glade for sejren, men jeg tror også, jeg kan sige, at alle inde i omklædningsrummet er rigtig skuffede over, at det ikke blev til tre point. Men vi har haft en tendens til at tage dumme udvisninger i denne sæson, og det må vi efterhånden få lært, siger piraternes Christian Nordentoft.

- - Jeg synes klart, vi viser, at vi er det bedre hold, når der spilles fem imod fem, men vi brænder alt for mange chancer, og så må vi også erkende, at Aalborg var ekstremt skarpe i powerplay. De udnytter, når vi sidder i straffeboksen, siger Robin Bergman, der tegnede sig for to point for hjemmeholdet med en flot assist og en imponerende scoring.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Mia-sagen: Grusomt anklageskrift
Luk