Aktivt sejlermiljø i Amtoft - også på land

Amtoft Lystbådelaug udvider klubhuset til dobbelt størrelse - mange frivillige er i sving

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AMTOFT:95 mennesker var der dækket op til i sejlerstuen lørdag aften, hvor der var fællesspisning i anledning af den succesfulde afvikling af Sparcup Amtoft - et opvarmningsstævne til VM for H-både i Thisted til august.

Selv om der stadig mangler nyt gulv - med indlagt varme - så kunne lokalet tages i brug efter mange timers byggearbejde, hvoraf det frivillige arbejde er sat til 1000 timer - eller 100.000 kroner.

- Der er så mange, der kommer og hjælper hele tiden. Man får et fantastisk sammenhold og mange synes, at det her er ”mit”. Det er guld værd, lyder det fra Edith Lynge.

Hun er gift med formanden for Amtoft Lystbådelaug, Knud Lynge - og en af de mange ”Sej”lertøser, der er i sving ved stævnet for at lave morgenmad, frikadeller til madpakker, kaffe, øvrig forplejning og opdækning.

Jo, Amtoft har et aktivt sejlermiljø - både på fjorden og på land.

Udover de 150 aktive medlemmer af lystbådelauget er der 8-900 gæstesejlere. Desuden er der havkajakroere, beachvolleyspillere og krolf-spillere.

Og det er baggrunden for, at man sidste år besluttede at gå i gang med en udvidelse og modernisering af klubhuset.

- På grund af alle de aktiviteter her i Amtoft er der simpelthen for lidt plads i klubhuset, lyder det fra Knud Lynge.

Projektet har et budget på 937.000 kroner, og det er blandt andet støttet af LAG Thy-Mors, Lokale- og Anlægsfonden og Thisted Forsikring.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.