Anfører med kontraktudløb: Min telefon er åben

Flere profilers kontrakter løber ud i Thisted FC

Sebastian Engelberth Hansen
Glenn Rask (tv.) og Thisted FC’s anfører, Allan Høvenhoff, har begge kontraktudløb med Thisted FC denne sommer, mens lejeaftalen med Jákup Thomsen (th.) også udløber nu. Arkivfoto: Diana Holm
Thisted FC 21. maj 2018 10:50

FODBOLD: Fire skifter til fuldtidsklubber denne sommer, og lige så mange profiler står med uafklaret fremtid, når deres kontrakter udløber med udgangen af juni. Sådan ligger landet i Thisted FC, inden de i dag, mandag, træner for sidste gang før sommerpausen.

En af profilerne med udløb er anfører Allan Høvenhoff. Han holder alle muligheder åbne på nuværende tidspunkt.

- Jeg synes at blive i Thisted vil være spændende for mig også. Men man stiler altid efter højere og bedre, og der er da også nogle gode hold i 1. division. Nu må vi se. Jeg ved ikke, hvad der skal ske. Min telefon er åben, og så må vi se. Jeg aner ikke, hvad der skal ske. Det er mit ærlige svar, siger midtbanemotoren.

Anfører Allan Høvenhoff lægger ikke skjul på, han lægger vægt på, om klubben formår at holde på andre af profilerne på holdet. Af andre stamspillere på holdet står også Glenn Rask, Matej Podstavek og Sonny Jakobsen med kontraktudløb.

Målmageren Sonny Jakobsen var ikke en del af den nu fyrede Joakim Mattssons planer, men har spillet de sidste tre kampe under vikarierende cheftræner Henrik Larsen.

- Klubben havde sagt, at så længe Mattsson var træner, ville de ikke skrive en ny kontrakt med mig. Nu ved jeg ikke, hvordan det ser ud. Men jeg er i hvert fald glad for, at jeg har fået lov at spille i Thisted igen. Det har været rart at blive vist noget tillid igen. Jeg er ret åben for det meste lige nu, og når Mattsson ikke er træner mere, kunne Thisted sagtens være en mulighed, men det er ikke kun op til mig, siger Sonny Jakobsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...