AP Gyllevogne fik hæder

”Den Gyldne Østers” blev modtaget som et skulderklap

Bente Lyndrup overrakte Den Gyldne Østers til Eigil og Bente Andersen. Yderst til højre er det anden generation i firmaet René Andersen. Foto: Bo Lehm

Bente Lyndrup overrakte Den Gyldne Østers til Eigil og Bente Andersen. Yderst til højre er det anden generation i firmaet René Andersen. Foto: Bo Lehm

NYKØBING:AP Gyllevogne kunne onsdag aften tage Morsø Erhvervsråds årlige initiativpris ”Den Gyldne Østers” med hjem, da den blev uddelt på rådets generalforsamling.

I sin tale fremhævede Bente Lyndrup, næstformand i Morsø Erhvervsråd, blandt andet, at virksomheden har udviklet sig til at være særdeles konkurrencedygtig indenfor gyllehåndtering, logistiske og teknisk avancerede løsninger.

AP Gyllevogne med adresse i Fredsø blev stiftet i 1992 af Eigil Pedersen og Eigil Andersen, men ejes i dag af Eigil og Bente Andersen.

- Når en virksomhed udvikler sig positivt, så er det ofte flere personer, der har været engageret. Det er det også hos AP Gyllevogne, sagde Bente Lyndrup med henvisning til virksomhedens mangeårige medarbejder, værkfører Lars Nygaard, lige inden prisoverrækkelsen.

- Mange tak for sådan en flot pris. Uden alle mine medarbejdere og min kone var det ikke muligt, lød det fra Eigil Andersen.

AP Gyllevogne beskæftiger 25 ansatte, heraf tre lærlinge. Virksomheden eksporterer blandt andet til Sverige og danske landmænd i tidligere østlande. Markedsandelen på det danske marked er 50 procent.

Det var et par glade og stolte ejere af AP Gyllevogne, Bente og Egil Andersen, som modtog prisen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.