At gå i udeskole gør hjernen helt klistret

Suldrup Skole har indrettet et stykke nær natur til undervisning

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SULDRUP:Hvornår har man egentlig lært noget?

Det var det store spørgsmål, som Søren Risborg, naturvejleder i Rebild Kommune, stillede eleverne på Suldrup Skole, da de onsdag formiddag var myldret ud for at indvie det nye udeskoleområde, som gemmer sig i et grønt buskads mellem børnehavens legeplads og skolens boldbaner.

- Ja, man har nemlig lært noget, når man har forstået det, og når man kan huske det. Og så er det faktisk så heldigt, at hjernen bliver helt klistret af at gå i udeskole! Alting hænger pludselig fast, sagde Søren Risborg.

Så blev den røde snor klippet over, og børnene indtog hujende naturhjørnet, som flere af dem allerede har prøvet at gå i skole i.

Tre medarbejdere har været tovholdere i indretningen, som fortsætter i en løbende proces sammen med børnene.

I de næste uger skal samtlige klasser have et stort eller lille udeskoleforløb for at prøve mulighederne, oplyser skoleleder Marianne Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
23-årig skyldig i at have dræbt 27-årig efter bytur - kammerat frifundet
Luk