Badehuse står hulter til bulter: Hvide småhuse kastet rundt i stormen

For anden gang på kort tid har et blæsevejr været hård ved badehuse i Nordjylland

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Helle O. Mikkelsen

BLOKHUS:For godt en måned siden, fredag den 10. august, stod badehuse i Løkken skrammede tilbage, da sommerstormen Johanne blæste forbi Nordjylland.

Fredag var det stormen Knud, der aflagde visit, og denne gang er det badehusene på Blokhus Strand, der har måttet holde for.

De eftertragtede hvide badehuse, som normalt står pænt på stranden, er blevet blæst godt rundt, og flere af husene har tilsyneladende fået store skader. Det fortæller NORDJYSKEs reporter, som har været på stranden for at se på skaderne.

Nordjyllands Politi skriver på Twitter, at der lørdag er meget trafik til og fra Blokhus Strand. Man beder derfor strandgæsterne om at udvise tålmodighed og have respekt for de mennesker, som er taget til stranden for at hente deres ejendele.

Der er normalt plads til 47 badehuse på stranden, og alle skal være flyttet i sikkerhed for efteråret og vinteren, når vi når til 1. oktober.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.