Badmintonlegende i Arena Nord

Misbun Sidek fra Malaysia har to sønner med i Forza Denmark International

Den tidligere badmintonlegende, Misbun Sidek, th., og sønnen Misbun Ramdan Mohmed Misbun er i denne uge i Arena Nord.Privatfoto

Den tidligere badmintonlegende, Misbun Sidek, th., og sønnen Misbun Ramdan Mohmed Misbun er i denne uge i Arena Nord.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Den tidligere verdensstjerne i badminton, Misbun Sidek fra Malaysia, er i denne uge i Frederikshavn, hvor han besøger byen i forbindelse med den internationale badmintonturnering Forza Denmark International, som onsdag blev indledt med kvalifikationsrunde i Arena Nord.

Den 53-årige Misbun Sidek tilhørte i 80’erne den absolutte verdenstop, selv om han aldrig nåede at vinde OL, VM, All England eller Asian Games. Til gengæld var han ofte i stand til at slå de helt store spillere som Morten Frost, Liem Swie King og Icuk Sugiarto.

Misbun Sidek var blandt andet i All England-finalen i 1986 men tabte til Morten Frost.

Efter sin aktive karriere blev han træner for Malaysia, og han havde i mange år ansvaret for Malaysias bedste herresingler.

Badmintonlegenden fra Malaysia er nu stoppet som landstræner, men i øjeblikket er han på turné i Europa med en håndfuld spillere fra Malaysia.

Misbun Sidek har således to af sine sønner med i Forza Denmark International, og den ene af sønnerne, Misbun Ramdan Mohmed Misbun, er seedet syv i herresingle i Forza Denmark International, men har fået en vanskelig lodtrækning. I kvartfinalerne ligner det en spændende duel med Vendsyssel Elite Badmintons hollænder, Eric Pang, og vinderen af det opgør står til at møde topseedede Viktor Axelsen i semifinalerne.

Onsdagen bød på kvalifikationskampe, og i dag venter opgørene i selve hovedturneringen i Arena Nord. Fredag er der kvart- og semifinaler, mens der lørdag bydes på finaler.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.