Bandidos-rocker bar kæresten ud på kørebanen

Højtstående medlem af Bandidos dømt for ulovlig tvang

Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:Det var blot et almindeligt kæreste-skænderi, da et højtstående medlem af rockergruppen Bandidos tvang sin kæreste ud på kørebanen på Hadsundvej, hvor der kørte mange biler.

Sådan forklarede Bandidos-rockeren torsdag i Retten i Aalborg, hvor han var tiltalt for vold, for at bringe andres i livsfare og for ulovlig tvang samt for en række færdselsforseelser og besiddelse af narko og dopingmidler.

Episoden fandt sted i maj 2013 under et højlydt skænderi på åben gade mellem den 27-årige og kæresten.

Kunne ikke bevise vold

Ifølge anklageskriftet ruskede Bandidos-rockeren kraftigt i kæresten, så hun ramte en mur, inden han bar hende ud på kørebanen skubbede hende ud foran flere biler, hvor en af dem måtte bremse hårdt op for ikke at påkøre kvinden.

Men den påstand kunne anklagemyndigheden ikke bevise i retten, hvor vidnerne til det voldsomme skænderi ikke kunne huske, at der havde været fare for kvinden, men blot at den 27-årige havde båret kvinden ud på vejen, fortæller anklager Lotte Nielsen.

Kæresten selv kunne slet ikke huske noget om episoden i retten, og den 27-årige kun mente, at der var tale om et almindeligt skænderi mellem et kærestepar, fortæller Lotte Nielsen.

40 dages fængsel

Derfor blev den Bandidos-rockeren frikendt for vold og for at bringe andres liv i fare, og kun dømt for ulovlig tvang ved at have båret sin kæreste ud på kørebanen.

Derudover blev han dømt for en række færdselsforseelser samt for besiddelse af dopingmidler og narko.

Samlet set takserede retten det til 40 dages fængsel, en frakendelse af kørekortet i to år samt en bøde på 18.000 kroner.

Den 27-årige modtog dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden