Bau: Vi er glade for at spille hjemme foran fansene

Mathias Bau og Frederikshavn White Hawks glæder sig til den syvende og sidste kamp efter en gyser i Esbjerg

Daniel Vendner
Foto: Lars Pauli
Sport 3. april 2017 06:41 - Opdateret 3. april 2017 15:56

ESBJERG: To gange var Mathias Bau deltager i en knivskarp kontra, da Frederikshavn White Hawks søndag aften lige nøjagtig fik skrabet en udebanesejr med hjem fra Esbjerg - men netop kontra-løb var egentlig ikke en del af oplægget.

- Det var bare tilfældigt. Vi ville ikke tænke for meget på, at vi var foran og skulle stå nede i egen zone, det er Esbjerg et for godt hold til. De laver deres mål, når de får lov at presse på, siger Bau, der både assisterede og scorede på kontra.

Nu venter en syvende og sidste semifinalekamp, og den skal afvikles hjemme i Frederikshavn, hvor høgene altså har tabt de sidste to kampe. Men det får ikke Bau & Co til at ryste i bukserne.

- Sidste gang kom vi skidt ud og de får lavet to mål i første periode, ellers synes jeg vi spiller godt i de sidste 40 minutter, og det skal vi tilbage og bygge videre på. Fansene har bakket os godt op i denne her serie, og det hjælper os meget, siger offensivspilleren, der altså ikke ville spekulere i, at det ligefrem ville have været en fordel at have den sidste kamp på udebane, hvor det er blevet til to sejre i træk.

- Nej, vi er glade for at spille hjemme foran fansene, siger han.

Den syvende og sidste semifinalekamp spilles tirsdag aften i Frederikshavn.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...