Bedre mobildækning på Nibe Festival

21 meter høj mobilmast sørger for mobildækning

Med 30.000 ekstra personer i et område, og endda personer, gerne vil dele deres oplevelser via mobilen, stiller store krav til mobilsignalere. PR-foto

Med 30.000 ekstra personer i et område, og endda personer, gerne vil dele deres oplevelser via mobilen, stiller store krav til mobilsignalere. PR-foto

NIBE:Når Nibe Festival åbner i dag (onsdag), betyder det flere end 30.000 ekstra mennesker i området. Og dermed lige så mange mobiltelefoner.

Det er mere end de normale mobile netværk kan klare, og derfor har Telenor opgraderet deres dækning af området mens festivalen står på. Det sker i form af en 21 meter høj mobilmast.

Festivalarrangørerne værdsætter opgraderingen af mobilnetværket under festivalen, der kommer festivalgæsterne til gode:

- Vi sætter stor pris på samarbejdet med Telenor. Vi mærker tydeligt, de har fokus på kunderne - og dermed også på en massiv gruppe af vores festivalgæster. Dækningen bliver blandt andet sikret via en mobilmast, nødvendig support og ikke mindst dialogen mellem Telenor og os - det gælder både optil, under og efter festivalen, fortæller Peter Møller Madsen, som er Festivalleder under Nibe Festival, der suppleres af Peter Ditlev Nødbak, der er netværk- og udviklingsdirektør i Telenor.

- Vore kunders musikoplevelser deles på tværs af de sociale medier, således at deres familier og venner kan følge med fra forreste række, når der eksempelvis skråles med på Rasmus Seebachs "Øde Ø". De utallige uploads medfører en stor belastning på mobilnetværket, som vi løser ved at opruste vores master, således at vi undgår forsinkelser og black outs til festivallen, siger Peter Ditlev Nødbak.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.