Brønderslev

BI klar til første kamp ved nettet

Klubbens førstehold er forstærket med svensk spiller

Peter Bruhn og kompagni fra BI skal ende i top 4 for at forblive i 1. division.Arkivfoto: Bente Poder

Peter Bruhn og kompagni fra BI skal ende i top 4 for at forblive i 1. division.Arkivfoto: Bente Poder

BRØNDERSLEV:BI Bordtennis indleder lørdag sæsonen i 1. division på hjemmebane mod Sisu/MBK fra Aarhus, og førsteholdet fra Brønderslev har oprustet til denne sæson med svenskeren Anders Sjöstedt.

- Anders er en dygtig spiller, som er blandt de 30 bedste i Sverige, så vi forventer os meget af ham, og ikke mindst glæder vi os til at vise ham frem i Danmark. Vi fandt ud af, at han ønskede at spille i Danmark, og så slog vi hurtigt til, siger sportschef Caspar Birk fra BI.

Denne sæson adskiller sig fra de sidste mange sæsoner, da en kommende strukturændring i dansk bordtennis betyder, at man skal slutte blandt de fire øverste i rækken for at forblive i 1. division.

- Det gør, at vi skal have point fra start, og derfor tror jeg også på, at vi får en god start med en sejr over Sisu/MBK, siger Caspar Birk, der håber på, at modstanderne kommer med én bestemt spiller til kampen.

- Claus Pedersen, der var med til at vinde det første DM-guld for Brønderslev i 1984, er ”still going strong” i en alder af 66 år, så ham håber vi på at se ude på BI-Centeret, siger Caspar Birk.

Udover Anders Sjöstedt stiller Brønderslev med Carsten Egeholt, Peter Bruhn og Carsten ”Buf” Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.