Brønderslev

BI-nederlag mod tophold

BI-Bordtennis ser positivt på kommende kampe

Brønderslevs mandskab. Privatfoto

Brønderslevs mandskab. Privatfoto

BRØNDERSLEV:- Nu har vi tabt klart til rækkens fire tophold, men sæsonen er langt fra ovre, siger Peter Bruhn, der er holdleder for BI’s rutinerede elitedivisionshold i bordtennis.

Ordene kommer efter at holdet i weekenden blev sendt hjem fra Sjælland med to 0-5-nederlag mod henholdsvis Næstved og Virum. Carl-Johan Norup fik debut på holdet, men hverken han, Peter Bruhn, Carsten Jensen eller Carsten Egeholt var i stand til at vinde kampe mod de stærke modstandere.

De fire sjællandske hold BI hidtil har mødt, har lagt sig klart i spidsen af rækken. Det bedste af de fire jyske hold er B75, der har to point, mens Silkeborg og Viby i lighed med BI har det første point til gode.

- Vi vidste, at vi ville få det svært i rækken, og havde ikke forventet point mod de fire tophold. Men spillerne kæmper videre, og chancen for at vi kan overraske er der bestemt stadigvæk, siger Thomas Krog, formand for BI bordtennis.

I 2. division var BI’s meget unge hold taget til Vejle. Efter et nederlag til Triton fra Odense lykkedes det Jesper Overgaard, Frederik Lund Kjeldsen, Rasmus Schøn og Bjarke Krog at hente et vigtigt point via 7-7 mod Vejles førstehold. Dermed holder de kursen mod at bevare en plads i rækken.

I den kommende weekend skal BI i Elitedivisionen spille på udebane mod henholdsvis Viby og B75. I 2. division møder BI også Viby. Og så skal både Juniordivision og Pigedivision i aktion.

- Det er heldigvis på ungdomssiden vi er stærkest. Hvis bare juniorerne og pigerne klarer sig godt, kan vi som klub sagtens leve med, at herrerne løber ind i nogle klare nederlag. Vi har fortsat mest fokus på fremtiden, slutter Thomas Krog.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden