Frederikshavn

Biler trækker vildt: Forventer op mod 12.000 gæster

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Op mod 12.000 gæster besøgte Forårsmessen sidste år. Arrangørerne forventer det samme tal i år.

FREDERIKSHAVN:Udover at være byrådsmedlem ejer Peter Nielsen også Expert i Aalbæk. Og i mange år har han haft sin faste stand på Forårsmessen i Frederikshavn, placeret lige ved indgangen til hallen i Arena Nord.

Peter Nielsen er fast deltager for at gøre opmærksom på sit firma, og han har bemærket, at der i de seneste år er kommet mange flere gæster til messen.

Faktisk viser tallene, at der sidste år dukkede mellem 10.000 og 12.000 gæster op.

På Forårsmessen finder du blandt andet ost, vin, senge, grill, alt til hus og have, computere og meget mere.

Men så er der jo også biludstillingen i hallen ved siden af. Og her skal vi finde forklaringen på, hvorfor antallet af gæster har været stigende de seneste år.

- Vi plejer at have biludstillingen udenfor, og det viste sig at være for koldt for publikum. Så da Arena Nord fik den nye hal, er bilerne rykket indenfor. Og det har gjort en forskel, siger arrangementschef Dorthe Brassøe fra Arena Nord.

Hun konstaterer, at kvinderne nu også vil se på markedets nyeste biler, hvilket man så kan kombinere med årets tema på messen, som er rejser.

Ved standen med computere finder vi Karin og Barry Kincade fra Aalbæk, som ikke har et fast mål med besøget på messen.

- Jeg vil gerne se, hvad der er kommet af nyheder på markedet. Og så byder vi foråret velkommen, for her er jo også udstilling af blomster, siger Barry Kincade.

Der er knap hundrede stande tilmeldt årets Forårsmesse i Arena Nord, som fortsætter søndag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.