Bilister forsinker asfaltarbejde

Politiet rykker i disse dage ud for at fjerne biler, der står i vejen for asfaltarbejde. Regningen sendes til bilejeren

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Fredag brugte politiet tre-fire timer ved asfaltarbejdet på Vestre Fjordvej for at få styr på ulovligt parkerede biler.

- Vi bruger mange ressourcer på at fjerne biler i øjeblikket, fordi de parkerede biler stopper asfaltarbejdet, fortæller vagtchef Heine Hansen, Nordjyllands Politi.

Vestre Fjordvej er et af flere steder i Aalborg, hvor der i øjeblikket laves asfaltarbejde. Egentlig skulle vejen have været færdig fredag, men man er blevet nødt til at forlænge arbejdet, fordi der undervejs er kommet parkerede biler i vejen.

Da der skiltes på vejen, burde det ellers være rimeligt let at gennemskueligt, hvor man må parkere.

- Der er sat skiltning op, og derfor skal vi ud og have fat i de bilejere, som ikke overholder skiltene, og eventuelt fjerne bilerne, hvis ikke vi kan få fat i ejerne. Det er træls for os alle sammen, og det kunne vi godt tænke os at undgå, lyder opfordringen fra vagtchef Heine Hansen.

Han understreger, at bilister, som langtidsparkerer og har parkeret bilerne, før skiltningen blev sat op, ikke risikerer at skulle betale for en flytning af køretøjet.

- Men i de tilfælde, hvor bilerne bliver parkeret, efter skiltningen er sat op, skal regningen for flytningen betales af ejeren af køretøjet. Og det sker ofte i øjeblikket. Det giver os ekstra arbejde og bilisterne en masse bøvl, forklarer Heine Hansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden