Blindstone med succes i England

Bandet fra Thy høster gode anmeldelser efter koncert på rock-festival Ramblin Man Fair

Heidi Majgaard B. Pedersen
Jesper Bunk, Martin Jepsen Andersen og Sigurd Jøhnk Jensen udgør i dag Blindstone. Bandet startede i 2002 og har i dag en aftale med det amerikanske pladeselskab Grooveyard records.
Thisted 11. august 2017 14:01

THISTED: Bluesrock-trioen, Blindstone, fra Thy spillede 30. juli på den engelske rock-festival Ramblin Man Fair. Netmediet og radiostationen "Get Ready to ROCK!" var positivt overraskede over Blindstone og skriver om dem i deres anmeldelse af tredje dag på Ramlin Man Fair, at Blindstones sæt til koncerten var stimulerende og intenst.

- Det var en stor oplevelse! 90 procent af den gode musik kommer jo fra England, så det er stort at opleve succes derovre, siger Jesper Bunk, bassist i Blindstone.

Det er endnu usikkert, hvad, der bliver næste stop for Blindstone, men der er flere steder på tegnebrættet. Blindstone har tidligere spillet koncerter i Spanien, Polen og Tjekkiet, og det er ikke utænkeligt, at de ender et af disse steder igen.

Sidst Blindstone spillede hjemme i Thy var til Thy Rock sidst i juni måned, men ifølge Jesper Bunk, vil bandet altid gerne tilbage til Thy.

- Vi tager ud og spiller, lige så snart, at der er nogen som gerne vil have os, siger Jesper Bunk.

Blindstone udkommer med en ny blues tribute plade til november.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...