Boksere klar igen

Mariagerfjord Bokseklub klar til at stille op ved stævner.

Natasja Nielsen (tv) Aimee Hansen, Kristian Guldbæk og Kim Dalgaard glæder sig alle til stævne, hvor de deltager for første gang. Foto: MFBK

Natasja Nielsen (tv) Aimee Hansen, Kristian Guldbæk og Kim Dalgaard glæder sig alle til stævne, hvor de deltager for første gang. Foto: MFBK

HADSUND:Når det går løs til Vestjysk Boks Cup i Holstebro, 7. til 9. december, har satellitklubben Mariagerfjord Bokseklub, MFBK, tre boksere med.

Stævnet er arrangeret af Sct. Jørgens Bokseklub og de tre boksere fra MFBK er Natasja Nielsen, Aimee Hansen og Kristian Guldbæk, oplyser cheftræner Kim Dalgaard.

Forud går et par diplomstævner, hvor de unge boksere har kvalificeret sig til kampboksere, blandt andet på Sønderbro skole i Aalborg, hvor Martin Hansen scorede 26 point, men selv om han ikke nåede op på de 27 point som skal til for at få kamplicens, så boksede Martin en rigtig flot 3. omgang, fortæller Kim Dalgaard.

Natasja fik 28 point ved et stævne og dermed adgang til Vestjysk Boks Cup.

Mariagerfjord Bokseklub, der startede for fire uger siden hos Fitness Master i Nørregade, hvor de træner mandag, onsdag og torsdag, har allerede nu oplevet en stor medlemstilgang, oplyser cheftræner Kim Dalgaard, og dermed er fremtiden som selvstændig bokseklub nået, når denne sæson som satellitklub er overstået.

Og når det går løs ved næste diplomstævne i Skive, 15. december, har klubben igen boksere med. Nemlig Martin som skal prøve igen, og Benjamin der er ny, og stævnet fungerer også som opvarmning for klubbens boksere til Viking Boks Cup i Aalborg først i det ny år, godt hjulpet på vej af deres sponsor Brejner Byg med t-shirts og transporthjælp.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.