Bolden ruller atter i Nørhalne

Onsdag 13. maj fløjtes Nørhalne Cup i gang for 32. gang. 482 hold fra 14 nationer spiller med

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NØRHALNE:Årets udgave af Nørhalne Cup får besøg af 8000 gæster. 250 kommer fra bl.a. England og eksotiske egne som Brasilien. De kan ikke have madrasser med, så de ligger klar til udlevering fra store stakke flere steder i hallen.

På halgulvet står adskillige ”øer” af papkasser med enorme mængder mad, drikkevarer, engangsbestik. Klar til at blive sendt ud til de mange indkvarteringssteder på skoler og i haller. Stævnet er et samarbejde mellem flere klubber i Jammerbugt og Aalborg kommuner.

Det er 32. gang, der er Nørhalne Cup.

Fordel at have prøvet det før

Der er 1800 frivillige med, heraf 300 fra Nørhalne. De fleste frivillige har været med i flere år, så alle tager det forholdsvist roligt.

Nørhalne Cup betyder alt for byen. Udover stævnet generer det også en del omsætning ved mad- og ølsalg, merchandise og spytter godt i klubkassen. Sidste år havde klubben således et overskud på 400.000 kroner, primært på grund af Nørhalne Cup, oplyser koordinator Per Jeppesen.

Stævnet slutter søndag 17. maj.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden