Brand i campingvogn muligvis påsat

Den voldsomme brand på gård ved Agersted opstod i tom campingvogn - årsag til brand uforståelig

AGERSTED/VOERSAA:Den brand, der i løbet af lørdag aften og natten til søndag, ødelagde et større maskinhus/lade, som også rummede 110 bigballer halm, er muligvis påsat.

- Campingvognen stod udenfor, og branden er højest sandsynligt påsat - uden at jeg skal kunne sige det 100 procent sikkert. Men der er ingen strøm koblet til, og der var ingen elektriske installationer i campingvognen. Og de observationer, der er blevet gjort herude inden branden, de gør, at branden formentlig er påsat, lyder det fra indsatsleder Bo Isaksen, Nordjyllands Beredskab i Frederikshavn Kommune.

Han understreger, at politiet naturligvis skal ind over, før det endeligt kan afgøres, om branden er påsat.

Hos Nordjyllands Politi bekræfter vagtchef Michael Elkjær, at der skal iværksættes en brandteknisk undersøgelse af mulige årsager til branden.

- Men det kan jo også bare være en, der har smidt et cigaretskod, som så er årsag til ilden. Det kan vi ikke vide. Derfor frigiver vi ikke brandstedet, før der er foretaget en brandteknisk undersøgelse, oplyser vagtchefen.

Undersøgelsen sker formentlig i næste uge.

Nordjyllands Beredskab havde adskillige køretøjer og 16 mand i kamp med flammerne frem til ved 02-tiden, hvor man havde så meget styr på det hele, at man neddroslede mandskabet til et par mand og et brandslukningskøretøj, der kunne holde øje med den kontrollerede nedbrænding af laden.

- Her til formiddag har vi igen haft flere brandfolk i gang med den sidste efterslukning, siger indsatslederen, der ved 11.30 tiden regnede med yderligere en halv times arbejde for brandfolkene, før arbejdet var gjort færdigt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.