19-årig hoppede op på politibil - smadrede forruden

Patruljevogn udsat for hærværk på marked

En politibil skal have ny forrude efter hærværket på Hjallerup Marked. <i>Arkivfoto</i>

En politibil skal have ny forrude efter hærværket på Hjallerup Marked. Arkivfoto

HJALLERUP:En ung mand på bare 19 år får sig formentlig en plet på sin straffeattest, når han på et senere tidspunkt skal stå til regnskab for et hærværk begået på Hjallerup Marked natten til søndag. Episoden skete klokken 00.32.

- Vi har som sædvanligt haft patruljer til at rundere på markedet, og da en af patruljerne vendte tilbage til deres  patruljevogn, kunne de konstatere, at forruden var knust, fortæller vagtchef Mads Hessellund.

Men via gode vidner på stedet lykkedes det ret hurtigt betjentene at finde ud af, at det sandsynligvis var den 19-årig mand, der havde begået hærværket.

- Den unge mand var hoppet op på kølerhjelmen på patruljebilen og havde derefter trampet på forruden, så den knustes, forklarer vagtchefen.

Betjentene fandt dog hurtigt ud af, hvor den 19-årige befandt sig, og han derfor konfronteret og sigtet for hærværket på politibilen.

- Den 19-årige erkendte overfor betjentene, at det var ham, der var hoppet op på politibilen og havde begået hærværket. Så der kommer et retsligt efterspil i sagen, lyder det fra Mads Hessellund.

Den 19-årige står til en bøde, og han kan desuden se frem til et erstatningskrav fra politiet.

Der foreligger intet om den unge mands motiv til at have set sig sur på politibilen, men mon ikke der har været lidt - eller mere - alkohol med i spillet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.