Det sidste bageri i Hals lukker

Forretningen er lukket øjeblikkeligt

Bagermester Steen Mejdahl ønsker endnu ikke at kommentere lukningen. Han henviser til facebook-opslaget, som har affødt et væld af sympatierklæringer. <i>Foto: Allan Mortensen/Expo Fotografi</i>

Bagermester Steen Mejdahl ønsker endnu ikke at kommentere lukningen. Han henviser til facebook-opslaget, som har affødt et væld af sympatierklæringer. Foto: Allan Mortensen/Expo Fotografi

Det sidste bageri i den tidligere Hals Kommune er nu fortid. Mejdahls Bageri i Østergade i Hals har valgt at lukke som en konsekvens af den galopperende inflation. 

I et opslag på facebook annoncerede indehaverne, Lise og Steen Mejdahl fredag, at forretningen var lukket per dags dato. 

- Med først en periode med corona og nu en krig, der medfører råvarestigninger og energiafgifter, som er helt hen i vejret, er beslutningen, at forretningen lukker, lyder det i opslaget. 

Dette medførte straks et væld af sympatierklæringer. 

- Kan ikke beskrive, hvor træls det er for byen, skriver Michael Skytt. 

- Håber I kommer godt igennem. Jeres brød vil blive savnet, fortsætter han og suppleres af blandt andre Lene Winther Jørgensen. 

- Det gør virkelig ondt at læse, at vi ikke har vores fantastiske bager i Hals længere. 

Ulla Larsen-Coles sender i samme henseende tre vrede smileys afsted mod Christiansborg. 

- Det er så trist. Nu må regeringen sgu komme i gang med at hjælpe fødevarebranchen. Det her går da helt galt, fastslår hun.

Lise og Steen Mejdahl har drevet bageriet i 10 år. De ønsker endnu ikke at kommentere lukningen yderligere, men runder opslaget af med at konstatere, at der altså nu ikke længere findes en håndværksbager i Hals.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.