Budget: Venstre kræver indrømmelser

Venstre er kun med i bredt budgetforlig i Aalborg, hvis budgetforslag ændres på ældre- og handicapområdet

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Venstre er ikke med i et bredt budgetforlig i Aalborg, hvis budgetforslaget ikke ændres på torsdag, hvor der er forligsforhandlinger.

Det var meldingen fra partiets borgmesterkandidat Tina French Nielsen (V), da der mandag aften var debatmøde om budgettet. Partiet vil have flere penge til ældre- og handicapområdet.

Flere spørgere bl.a. Ældresagen og ældrerådet spurgte med bekymring ind til konsekvenserne af, at der ikke bevilges et beløb, der svarer til et stigende antal ældre.

Øget udgifter

Borgmester Henning G. Jensen (S) pegede på, at hvis man blot fortsætter med at tildele midler i takt med flere ældre, vil man om nogle år skulle af med yderligere 100 mio. kr. til området

Tina French Nielsen pegede i øvrigt på, at det efter hendes opfattelse, var fastlagt på forhånd på budgetseminaret, at de ældre- og handicappede skulle betale regningen i dette års budget.

Flere politikere fra R, DF og S slog dog også fast, at de var klar med tillægsbevillinger, hvis det går helt galt på ældre- og handicapområdet.

Plejehjemslukning

En borger spurgte ind til rygter om, at plejehjemmet Støberiet i vestbyen skal lukkes.

Tina French Nielsen bekræftede, at det var under overvejelse, men at det endnu ikke var afgjort.

Debatten kredsede også om skolelukninger, som SF har foreslået. S afviste skolelukninger, mens skolerådmand Anne-Dorte Krog bakkede op om forslaget.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden