Byens Bedste Band kåres

Konkurrencen afvikles fredag 25. april

Kings Garden løb med titlen i 2012.
Brønderslev 8. marts 2014 02:09

BRØNDERSLEV: Igen i år er det muligt for både unge bands og solister at deltage, og vi håber at se optrædende og publikum fra hele kommunen. For at deltage skal minimum en af de optrædende være fra Brønderslev Kommune.

- Har du lyst til at prøve kræfter foran et stort publikum, så meld dig til. Du bestemmer selv, om du optræder med egne numre eller spiller kopimusik.

- Er du sanger forventes det dog at din sang akkompagneres med live-musik og ikke med play-back, lyder det fra fritids- og kulturkonsulent Inger Aarup-Kristensen.

Forskellen fra denne konkurrence og Band Battle, som vi afholdt indledende runde til i februar, er netop, at det i konkurrencen Byens bedste Band er helt i orden at spille kopi-musik..

Deltagerne forventes at kunne optræde med minimum tre numre og højst i 25 minutter, når konkurrencen afvikles fredag 25. april.

Sidste års vinder var singer songwriter Rikke Norr, som siden har haft rigtig meget gang i karrieren.

I 2012 vandt bandet Kings Garden fra Brønderslev og året før løb bandet Lady med rødder i Hjallerup og Klokkerholm med sejren

Konkurrencen har været afholdt i Brønderslev gennem 18 år, og selv om vi hver gang håber på deltagelse fra hele kommunen, er arrangementets titel derfor bevaret.

Bands som The Blue Van, Ford T og Get Your Gun har gennem årene trådt deres barnesko netop til denne konkurrence, og kendetegnet for arrangementet er, at alle tages godt imod af publikum.

Vinderne får, uanset om det bliver et band eller en solist, en kontantpræmie på 5000 kr. samt et lønnet spillejob til Bålhøjfestival i Ø. Brønderslev.

Arrangører af konkurrencen er Brønderslev Bibliotek, kulturskolen, musikforeningen LIVE og kulturkonsulenten.

Tilmelding for bands og solister skal sek senest 14. april til inger.aarup-kristensen@99454545.dk

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...