Hitmager slog alle rekorder

Over 1,5 millioner mennesker verden over så med, da Martin Jensen indtog Aalborg

Koncerten varede fire timer og blev i løbet af aftenen fyldt med mere og mere lys og fyrværkeri. Foto: Martel Andersen

Koncerten varede fire timer og blev i løbet af aftenen fyldt med mere og mere lys og fyrværkeri. Foto: Martel Andersen

AALBORG:Så snart Aalborg Kongres & Kultur Center (AKK) foreslog Martin Jensen at sende onlineshowet Me, Myself, Online fra AKKC’s 35 meter høje scenetårn, var den verdenskendte DJ og producer klar til at gøre forsøget. Større, højere og vildere har været konceptet for Martin Jensen i showet, hvor han både har sendt fra Parken, Skovtårnet, Billund Lufthavn og ILLUM.

- Showet fra Aalborg er på alle måder det største show, vi har lavet. At stå i 35 meters højde og have en smuk by ved Limfjorden liggende under sig, var vildt og gav så meget energi under hele showet, fortæller Martin Jensen.

Den verdenskendte dj og producer skabte sammen med sit team et brag af en koncert, hvor musikken blev suppleret med et lysshow bestående af 750 lamper og 750 affyringer af fyrværkeri samt et utal af meterhøje flammer. Showet blev transmitteret på streamingplatformen Twitch og den første halvanden time også på TV2Nord.

På aftenen var Martin Jensen nummer 10 af alle streamede begivenheder inden for gaming og musik i hele verden. På hjemmebane slår tallet også med lethed alle de kendte danske tv-shows både på TV2 og på DR.

I alt 1,5 millioner mennesker så med verden over.

- Kan ikke udtrykke nok, hvor stolte og glade vi er i dag i AKKC. At skabe noget så hurtigt og så unikt, sætter simpelthen nye standarder for både os selv, Aalborg og Danmark. Tænk på bare tre uger skabte vi sammen med Martin & team og et utal af forskellige samarbejdspartnere, noget så vildt, som hele verden i fire timer kiggede med det. Ret mange flere kender Aalborg og Danmark nu, siger en meget glad Nicolaj Holm, administrerende direktør i AKKC.

Ikke alene lykkedes det at skabe en verdensbegivenhed, men det blev også en folkefest i Aalborg trods coronaens begrænsninger. Aalborg sydede og boblede på altaner, balkoner, gader, parker og parkeringspladser, hvor små intime fester med højtalere og mobile enheder som IPad og telefoner var med, samtidig med at de mange mennesker fandt gode udsigtspunkter til scenetårnet.

Nordjyllands Politi havde på grund af lysshow og fyrværkeri en del telefoniske henvendelser om, hvad der foregik, men kunne lørdag morgen fortælle, at alt var blevet afviklet efter reglerne.

Martin Jensen vender tilbage til Aalborg lørdag 27. november med sin næste koncert, denne gang dog indendørs med Me Myself Live, hvor han skal spille på AKKC’s store scene foran et 3.300 stående publikummer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.